Search

PRODUKTER:

F: Är produkterna autentiska och var tillverkas de?

S:  Alla produkter är 100 % autentiska och CE-märkta. De flesta produkter tillverkas i och kommer från Europeiska gemenskapen.

 

F:  Vad är utgången för produkterna?

S :  De flesta produkter som skickas av Kosmetisk Skönhetsbutik kommer att ha minst 6 månaders kvarvarande hållbarhetstid med vissa undantag där vi antingen kommer att informera om utgångsdatum på produkten online eller kontakta kunden före leverans.

 

F: Hur kan du sälja produkterna så billigt?

S:  Vi har varit i branschen i flera år och har många kliniker runt om i världen som kunder. Vi köper in stora volymer både från tillverkare och distributörer och vi kan därför sälja produkterna till extremt konkurrenskraftiga priser.

 

F: Vad är parallellimport (PI)?

S:  Parallellimport avser autentiska icke-förfalskade produkter som importeras främst från mellanhänder. Produkterna är äkta (till skillnad från förfalskade varor) eftersom de har tillverkats av eller för, under licens, från varumärkesägaren. Inom EU finns en fri marknad där priserna på varor och tjänster bestäms av den öppna marknaden och kunderna.

 

KONTO:

F:  Måste jag skapa ett konto för att göra en beställning?

S: Nej, du behöver inte skapa ett konto för att göra en beställning hos oss.

 

F: Varför måste jag vänta upp till 3 dagar för att få mitt konto godkänt?

S:  Vi, som en professionell leverantör av estetiska medicintekniska produkter, har ett ansvar att säkerställa att vi endast levererar estetiska medicintekniska produkter till professionella; nedan estetiska kliniker, sjukhus och grossister inom det estetiska området.

 

F:  Vad händer om jag ändrar uppgifter på mitt konto?

S:  Om du ändrar några detaljer på ditt redan godkända konto kommer vi inom 24 arbetstimmar att omvärdera dina uppdaterade uppgifter och återkomma med ett nytt godkännande om ditt företag fortfarande följer våra kontopolicyer.

 

F: Jag har glömt mitt lösenord – vad ska jag göra ?

S:  Vänligen kontakta kundtjänst: Kontakta oss här – Observera att du bara kan ha ett konto per kund. Om du skapar fler konton kommer vi att avvisa dem.

 

BESTÄLLNINGAR & MOMS:

F:  Kan jag avboka produkter på min beställning?

S:  Efter att en beställning har lagts är beställningen bindande för kunden om inte Kosmetisk Skönhetsbutik inte kan skicka produkterna inom 6 arbetsdagar efter mottagandet av beställningen. I det fall Kosmetisk Skönhetsbutik inte kan skicka produkterna inom 6 arbetsdagar kommer du att meddelas och har valet att avbryta beställningen.

 

F:  Kan jag lägga till produkter till min befintliga beställning?

S:  Det är tyvärr inte möjligt att lägga till produkter till en befintlig beställning. Du måste lägga en ny separat beställning.

 

F: Varför måste jag ange ett momsnummer (endast inom EU)?

S:  Det är ett krav att alla företag inom EU har ett giltigt momsnummer för att göra en beställning. Härmed kommer beställningen att exkluderas moms. Observera att det inte är möjligt att lägga till moms manuellt på en beställning. Länder utanför EU kan lägga beställningar utan momsnummer så länge frakten av beställningen går utanför EU.

F: Jag har inget momsnummer – kan jag använda mitt skattenummer? (Endast inom EU)

S: Du kan tyvärr inte använda ett skattenummer – personligt eller företag. Vi kan bara godkänna ditt konto om du har ett giltigt internationellt momsnummer.

 

F: Jag är en privatperson och jag har inget företag – kan jag lägga en beställning ?

S: Ja – vi säljer till privatpersoner och företag inom estetikbranschen.

 

F:  Vad är “hanteringsavgift”?

S:  Vår “hanteringsavgift” täcker försäkring av produkterna och administrationsavgift.

 

F:  Finns det en minsta beställningskvantitet?

S:  Ja, vi har en minsta beställningskvantitet på 5 enheter, i en blandning av alla märken.

 

PRIS & BETALNING:

F:  Vilken valuta är dina priser i?

S:  Alla priser är i svenska kronor Kr

 

F:  Arbetar du med prislistor?

S:  Vi arbetar tyvärr inte med prislistor. Du hittar alla priser och rabatter på vår sida.

 

F:  Erbjuder du ytterligare rabatt när du köper stora volymer?

S:  Om du är intresserad av grossistpriser för stora volymköp, vänligen kontakta oss på:  [email protected]

 

F:  Vilka betalningsmetoder accepterar Direct Derma Supplies?

S: Vi accepterar Visa, MasterCard & Maestro, Bitcoin Swiss Pay och payapal

 

F:  När kommer du att ta ut pengar från mitt kreditkort?

S:  Observera att betalning endast debiteras från ditt kort vid avsändningstillfället. Vissa kreditkortsföretag avsätter beloppet på ditt konto så snart du har lagt beställningen, men vi kommer inte att dra ut beloppet från ditt kreditkort förrän efter leverans.

 

F:  Varför har du debiterat beloppet på mitt kreditkort när du inte har skickat min beställning ännu?

S:  Observera att när du har lagt en beställning kommer beloppet att visas som “väntande” på ditt bankkonto. När vi skickar beställningen drar vi beloppet från ditt kreditkort. Om vi ​​annullerar beställningen och betalningen, vänta ca. 5-10 arbetsdagar innan din bank godkänner avbokningen och beloppet försvinner helt enkelt från ditt konto.

 

F:  Varför debiterade du mig extra för beställningen?

S:  För alla internationella beställningar som betalas med ett företags kreditkort eller kreditkort utfärdat utanför EU kommer en extra avgift att debiteras. Se avgiften i utcheckningsprocessen.

 

F: Erbjuder du betalningssäkerhet?

S:  För att ge dig ännu mer självförtroende när du handlar online med Kosmetisk Skönhetsbutik använder vi 3-D säkerhetsprogram Verified by Visa eller Mastercard SecureCode. Den här tjänsten skyddar ditt befintliga kreditkortskonto från obehörig användning när du handlar hos oss.

 

F: Hur mycket tullar och skatter måste jag betala ?

S:  Alla priser som visas är exklusive inhemska skatter och avgifter. Så när din beställning anländer till sin destination kan du, som importör, bli skyldig av dina lokala myndigheter att betala alla importtullar, tullar och lokala försäljningsskatter som tas ut av landet du importerar till – för att befria din beställning från tullen. Detta är importörens ansvar och vi rekommenderar att du kontaktar din lokala tullmyndighet för att fastställa ett landat självkostnadspris innan köpet slutförs.

Observera att om du gör en beställning inom EU betalar du inte skatter och avgifter så länge du har ett giltigt VAT-nummer. 

 

LEVERANS & RETUR:

F:  Hur ofta skickar du?

S:  Vi skickar dagligen från måndag till fredag. Beställningar som tas emot under helger kommer att skickas den första följande arbetsdagen.

 

F: Vilka länder skickar Kosmetisk Skönhetsbutik till?

S:  Vi skickar till de flesta länder i världen från Sverige. När du skapar ett konto kan du se om vi skickar till ditt land. Om landet inte finns med på listan, kontakta vår kundtjänst: Kontakta oss här

F: Vilket budfirma använder du för att skicka beställningen?

S:  Vi använder DHL Express och alla försändelser skickas med expresstjänst så att de anländer inom 1-3 dagar från avsändningsdatum. När det gäller beställningar för Nordamerika, Kina och Ryssland  använder vi EMS/Postservice. Leveranstiden till Nordamerika, Kina och Ryssland är mellan 4-8 arbetsdagar och vi förser våra kunder med ett spårningsnummer.

 

F: Hur mycket kostar frakten?

S:  Fraktkostnaden kommer att beräknas specifikt enligt vikten och volymen av paketet för din önskade fraktdestination. Fraktkostnaden kommer att synas på din beställning när du checkar ut och innan du bekräftar beställningen.

 

F:  Hur kan jag spåra min beställning och är paketet försäkrat?

S:  Samma dag som vi skickar din beställning kommer du att få ett spårningsnummer som gör att du kan följa din försändelse online från avgång från vårt lager till ankomst till önskad destination. Vi rekommenderar att du använder en universell spårningsleverantör som 17track för alla försändelser. Alla köp är försäkrade mot stöld och oavsiktlig skada under transport från Direct Derma Supplies till din leveransadress. När ditt paket har levererats och signerats på din angivna adress täcks det inte längre. För att säkerställa att dina köp kommer fram säkert och i perfekt skick kräver vi leveransbevis.

 

F:  Mitt paket är försenat – vad kan jag göra?

S:  Den maximala leveranstiden är sextio (60) arbetsdagar, enligt lag. Den maximala leveranstiden till USA är sextio (60) arbetsdagar, enligt tullen i USA. Det är dock mycket ovanligt att en leverans tar mer än 1-3 arbetsdagar i Europa och 4-8 arbetsdagar i Nordamerika, Kina och Ryssland. Om ett paket är försenat eller missar en skanning öppnar vi ett ärende hos våra speditörer men vi kan inte skicka om eller återbetala ett paket förrän efter sextio (60) arbetsdagar.

 

F: Mitt paket har avbrutits i tullavgifter – vad kan jag göra?

S:  Observera att det är importörens (kundens) ansvar att känna till reglerna och bestämmelserna i ett land. Om ett paket stoppas i tullen råder vi dig att kontakta ditt lokala tullkontor och antingen försöka få paketet släppt eller avvisa det och få det skickat till oss igen. När vi fått det returnerade paketet skickar vi antingen om paketet eller återbetalar beloppet för produkterna. Observera att vi endast gör en återbetalning om vi tar emot det returnerade paketet – vi tar inget ansvar för beslagtagna varor.

 

F:  Kan jag hämta min beställning i ditt lager?

S:  Det är tyvärr inte möjligt att hämta beställningar i vårt lager i Köpenhamn.

 

F:  Kan jag returnera eller byta en vara?

S:  Ja, du kan returnera  inom 8 arbetsdagar , så länge orsaken faller under något av följande villkor: Produkten innehåller tillverkningsfel, produkten skadades vid ankomst eller fel produkt levererades.

Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du returnerar produkterna: Kontakta oss här

 

F:  Kommer jag att få tillbaka hela värdet av min beställning?

S:  Din återbetalning kommer att utfärdas till det ursprungliga kreditkortet som användes för att göra beställningen. Fraktkostnader återbetalas inte. Observera att det kan ta upp till  29 arbetsdagar innan återbetalningar  visas på ditt konto på grund av varierande behandlingstider mellan betalningsleverantörer. Kontakta din bank om du behöver påskynda processen.

 

FÖRETAGETS INFORMATION OCH KONTAKT:

F: När är kundtjänst och livechatt öppen?

S: Vänligen kontakta oss via e-post eller via vår livechatt från måndag till fredag: 09:00 till 16:30 (CET). Vår mejl

 

F:  Har du distributörer i mitt land och kan jag bli distributör åt dig?

S:  Vi säljer endast produkter via vår webbutik och vi arbetar tyvärr inte med distributörer i de enskilda länderna.

 

F:  Följer du GDPR-reglerna?

S:  Vi samlar in, behandlar och lagrar data i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Direct Derma Supplies samlar information om användare och deras besök på två sätt:

  • Användning av cookies
  • Användaren tillhandahåller information själv (dvs. att registrera sig för vårt nyhetsbrev eller genom att skapa ett konto)

Den lagrade informationen kommer inte att säljas eller användas för andra ändamål än att säkerställa bästa möjliga service.

 

Kundservice:

E-post: [email protected]

Product has been added to your cart