Search

Kosmetisk Skönhetsbutik Välkomnar dig

Vi är Kosmetisk Skönhetsbutik – ett scanonevia basföretag i sverige. Vår online-webbutik tillhandahåller skönhetsprodukter av hög kvalitet till sjukhus, apotek, medicinska kliniker, andra licensierade medicinska institut och många läkare runt om i världen.

Vi levererar de mest populära varumärkena inklusive Juvederm, Restylane, Teosyal, Saypha, Surgiderm och andra hudfyllmedel. Du kan vara säker på att alla tillgängliga produkter är säkra, med bevisad effekt och perfekt matchar dina behov och krav.

Våra fördelar

Om du inte vill betala några extra mellanhandsavgifter så är det bästa beslutet du har tagit att välja oss. Alltid fullt lager av stora märkesprodukter som visas på Kosmetisk Skönhetsbutiks webbsida. Våra nöjda kunder över hela Europa och hela världen. Vi är officiellt registrerat företag med momsnummer DE317629461.

Högutbildade specialister hjälper dig alltid att få inköpen i tid och till konkurrenskraftiga priser. Jämfört med det normala priset som officiella distributörer har att erbjuda kan vi ge dig upp till 30-40 % rabatt på tillgängliga förnödenheter.

Kosmetisk Skönhetsbutik fortsätter att växa och värdesätter varje enskild kund som gör affärer med oss. Vi gör vårt bästa för att göra processen med att köpa mediciner och hudfyllmedel så enkel som den kan vara. Du kan göra din beställning online, via telefon eller e-post. Om du behöver hjälp eller hjälp kommer vi alltid att vara glada att ge dig vårt stöd. Tveka inte att fråga oss när som helst.

 Om du inte vill betala några extra mellanhandsavgifter så är det bästa beslutet du har tagit att välja vår webbutik  Kosmetiskskonhetsbutik.com .

Product has been added to your cart